Telefon: 7876 8672 – [email protected]

Se alle varer på tilbud

Der er flere og flere der har fået øjnene op for at et lille smæk under akten faktisk kan virke ret ophidsende, og det giver derfor mening at finde frem til hvorfor det ophidser og er der mon et univers der bør udforsket nu?

Også de kærlige små smæk hører under BDSM

Når man hører om smæk under sexakten kan nogle godt udvise forargelse, for er du til BDSM så? Det er du faktisk, men det er ikke nødvendigvis fordi du elsker alt ved BDSM, bare fordi du nyder at få eller give smæk og derved får mere nydelse når der leges.

BDSM er mange ting. Det mest brugte indenfor BDSM-verdenen er nok fastholdelse eller at bruge bind for øjnene. Det kan også helt enkelt handle om hvorvidt du er sadist eller masochist, kan du lide at blive domineret eller omvendt være dominant under sexakten. Ja, det er noget de fleste allerede har eksperimenteret med allerede og det er faktisk BDSM.

Gør det mere sjovt med legetøj

Har du fået øjnene op for at det faktisk er et område du nyder at bevæge dig indenfor, så kan du måske være klar til at vove dig over i at se lidt nærmere på legetøjet der kan gøre det hele lidt sjovere og bedre. køb bdsm legetøj her og tjek de produkttekster der hører med til hvert enkelt stykke legetøj. Måske der findes noget, der passer netop til dig.

Når man tager legetøj i brug, kan det godt virke som ”next level” for mange. Især hvis der er tale om brug af legetøj som f.eks. bondage eller pisk, er det vigtigt at du har tillid til din partner så du kan slappe af og bare nyde. Mange par har også et stop-ord som der bruges når det bliver for meget. Det er en særlig god idé, hvis der er tale om sadistiske udskejelser.