Sexlegetøj til mænd

Der findes et stort udvalg af sexlegetøj til mænd. Det er først i de senere år, at der virkelig er kommet fokus på gode kvalitetsprodukter, når vi snakker om sexlegetøj til mænd. Det har længe været de kvindelige produkter der har haft fokus her, men heldigvis er det ikke sådan længere. Hvis du gerne vil udforske udvalget af sexlegetøj til mænd, kan denne guide hjælpe dig godt på vej. Husk at der findes mange flere produkter end dem der lige er nævnt her, så det er bare om at udforske videre selv. Måske er det til dig selv, eller måske er det en fræk gave til din mand? 

Fleshlight

Fleshlight er nok et af de mest populære produkter når vi snakker sexlegetøj til mænd. Fleshlight navnet kommer af lommelygte på engelsk – Flashlight, og Flesh betyder jo kød, og dækker over det realistiske indre i Fleshligten. Fleshlight er nemlig lavet i et meget realistisk materiale, så åbningen på Fleshlighten føles næsten som den ægte vare. Der findes også fleshlights der er støbt efter rigtige pornostjerners intime åbninger, så her kan fantasier virkelig komme til virkelighed.

Penisring

En penisring er designet til at give en hårdere og længerevarende erektion. Du kan få penisringe i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Nogle penisringe kan endda vibrere, hvilket giver både dig og din partner en fantastisk intens følelse. Det er vigtigt at en penisring ikke sidder på alt for længe, og det er også vigtigt at den penisring du bruger, ikke er for lille, da det kan give skader. Spørg altid hvis du er i tvivl. 

Mastubatører

Mastubatører kommer i mange forskellige farver, former, størrelser og teksturerer. Disse mastubatører er beregnet til at være et supplement til onani. De giver dig en helt ny form for tilfredsstillelse, og er en rigtig god hjælpende hånd når du skal onanere. Mastubatører er ofte små og diskrete, og er derfor meget nemme at tage med i tasken hvis du skal ud og rejse. Du kan også få mastubatører med vibrationer. Vibrationerne stimulerer på en helt ny måde, og vil give dig en fantastisk forløsning. 

Penishylstre 

Penishylstre er en slags “sleeve” du kan trække ned over din penis. Dette vil både gavne dig og din partner. Din penis vil blive en lille smule større og den nubrede overflade vil give intens stimulering til din partner. 

«
»

Skriv et svar